Jámbor András blogja

Bejegyzések különböző fogadókból

beerfroccs:

galaxisriporter:

edomer:

“Százhatvanezer ember állt mindössze négy hét alatt az LMP kezdeményezése mögé.”

hát akkor ez most vastagon szopó - és akkor lehet jönni az ilyenkor szokásos fasságokkal, de ebben a témában ennyi volt.

A +1. forgatókönyv. Az LMP szervezetileg semmivel sem jutott előrébb 2 év alatt, a Fidelitasnak, de talán még az IKSZ-nek is sokkal komolyabb országos hálózata van, mint nekik.

ez mondjuk sajnos piszkosul igaz, már csak az otthoni példából kiindulva. Orosházán a Fidelitas mondjuk létezik, éppen döcög még a Societas is a fogyatékos elnökével, de nincs már Új Generáció. LMP pedig aztán igen döcögősen létezik, vidéken inkább a megyei választmányok tűnnek egyelőre “élhető” egységeknek.

Akkor most kikeserestem neked, csak a vicc kedvéért Orosházáról kb 800 aláírás jött be. Kár, hogy nem létezünk ott, mi lenne ha léteznénk ott..
De gondolom ha kiáltok holnap az utcára akkor nektek is összejön 160 ezer aláírás, 30 nap alatt. Oké gáz, hogy nem jött össze, de ilyen faszságok mint hogy az egy hónapig vidéken 100 kitelelpülés fenntartása szervezetileg 0 meg ilyesmi. Egyébként pedig több mint 100 ezer aláírás vidékről jött. Akkor ezekszerint az LMP megbukott mint Budapesti párt?

(via szodavizetcitrommal)

 1. szodavizetcitrommal reblogged this from wmhuba and added:
  véletlenül se értsük félre egymást, személyesen is ismerem az LMP-seket, azért írtam, amit, hogy döcögős a történet, de...
 2. wmhuba reblogged this from szodavizetcitrommal and added:
  Akkor most kikeserestem neked, csak a vicc kedvéért Orosházáról kb 800 aláírás jött be. Kár, hogy nem létezünk ott, mi...
 3. szazsoketharmadaharomharmadert reblogged this from galaxisriporter and added:
  ki is akarna az ex szdsz közelébe kerülni….
 4. galaxisriporter reblogged this from edomer and added:
  A +1. forgatókönyv. Az LMP szervezetileg semmivel sem jutott előrébb 2 év alatt, a Fidelitasnak, de talán még az...
 5. edomer posted this